Zomerperspectief Sitemap Contact Volg mij op twitter Volg mij op LinkedIn

Partners

AdSysCo, oplossingen voor het sociaal domein 

Als je deze twee, AdSysCo en Zomerperspectief, combineert en laat samenwerken, ontstaat er een meerwaarde voor de klant en is 1 + 1  = 3! Een bijzondere match, in de behoefte om handvatten aan te reiken, kennis en inzichten te delen met organisaties in zorg-, welzijn en gehandicaptensectoren. Doel? BURGER IN REGIE!. 

Samen kennen en verkennen zij de achtbaan die hoort bij het innoveren en ondernemen in het sociaal domein en doen dit op een stimulerende, enthousiaste en doelgerichte wijze.

Resultaat; renderende en toepasbare oplossingen in de praktijk, voor nu en in de toekomst.

Puls Consultancy & interim-management Houten

Zomerperspectief en Puls hebben elkaar gevonden! De vraag die Puls belangrijk vind is ; 'Wat doe jij morgen anders dan vandaag'? Zomerperspectief heeft het motto; "Het fundamenteel anders denken, kijken, durven en vooral hét anders doen!"

Cerein  

Zomerperspectief werkt in veel projecten, al vele jaren samen met Cerein, een creatieve en daadkrachtige partner. Cerein geeft trainingen en coacht medewerkers in opdracht van het management en opleidingsadviseurs van zorgorganisaties. Cerein heeft naast landelijke bekendheid, een ruime ervaring in de Ouderenzorg en in de Dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Het uitgangspunt van Cerein is dat leren vooral plaatsvindt door ervaren en beleven.
Paul Sonnenschein/Cerein