Zomerperspectief Sitemap Contact Volg mij op twitter Volg mij op LinkedIn

Zomerperspectief gaat samen werken met Catwalk for Cancer

06-06-2012

Zomerperspectief gaat samen werken met Catwalk for Cancer

Zomerperspectief en Catwalk for Cancer gaan samenwerken

Kanker! Daar kunnen we heel kort over zijn. 1 op de 4 mensen krijgt het en gaat vol goede moed de strijd aan met kanker en met zichzelf. Geen makkelijke opgave. Zeker niet als je jong bent. Je hebt nog een heel leven voor je en plots komt je toekomst op losse schroeven te staan.

Bij Catwalk for Cancer wordt er vanuit gegaan dat elk persoon een innerlijke schoonheid heeft dat naar buiten wil stralen! Catwalk for Cancer is een stichting die het zich als doel heeft gesteld om jonge vrouwen die kanker hebben, hebben gehad, of daarvan aan het herstellen zijn, zich weer jong, cool en mooi te laten voelen ondanks hun ziekte. Catwalk for Cancer biedt deze mooie jonge vrouwen een Catwalk dag aan, waarin de eigen en unieke schoonheid van deze jonge vrouwen centraal komt te staan Op een Catwalk for Cancer dag worden de meiden, jonge vrouwen, als ware fashion modellen behandeld. Er is vakkundige styling, haar en make up en de dames leren de kneepjes van het vak op de catwalk. Ter afsluiting wordt er een fotosessie gehouden: een prachtig souvenir waar nog vaak naar terug gekeken kan worden voor een extra boost in zelfvertrouwen.

Ik ben er trots op dat ik mag samenwerken met deze organisatie. Zomerperspectief gaat in samenwerking met Catwalk for Cancer zich richten op het realiseren van effectieve communicatie, nieuws en ontwikkelingen. Om samen met passie in beweging te komen en samen mensen in beweging te brengen.