Zomerperspectief Sitemap Contact Volg mij op twitter Volg mij op LinkedIn

Zomerperspectief alias Pro-Feel

22-10-2017

Zomerperspectief alias Pro-Feel

Voor goede en doordachte oplossingen, heb je dito partners nodig. Zomerperspectief wordt Pro-Feel en is partner van AdSysCo. Een hechte en bijzondere samenwerking met een compact gezamenlijk netwerk waarbij wij kennis en inzichten delen, meerwaarde creëeren voor klanten, waardoor unieke oplossingen ontstaan die leiden tot verandering.

WOW-factor

Ons gezamenlijke verhaal, onze drijfveer is de burger in regie, de burger eigenaar van de beslissing. Onze footprint is belangrijk voor ons. Hiervoor wijken wij van de gebaande paden af, willen anders te kijken, denken, durven maar ook willen wij anders doen. Door het juist 'anders' te doen, samen met anderen, ontdekken we andere vormen van samenwerking en ontstaan er marktkansen. Samen brengen wij de gezamenlijke footprint telkens weer onder de loep. Door elkaar en anderen te inspireren, elkaar te blijven verbazen en aan te voelen waar kansen liggen om verder te gaan, bij elkaar maar juist ook bij anderen. Wij zijn authentiek, eigenwijs en gaan voor co-creatie maar blijven bovenal nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar anders. Dat is niet een kwestie van andere woorden, maar veel meer een fundamenteel andere wijze van kijken, denken, durven maar bovenal ook anders doen.

​Passend

Het devies? AdSysCo & Pro-Feel hebben een beetje lef, willen anders denken, experimenteren, leren en samen kijken naar morgen, met U. Want..., pas dan ontstaat er iets nieuws.