Zomerperspectief Sitemap Contact Volg mij op twitter Volg mij op LinkedIn

Platform Welzijn Nieuwe Stijl versus Kennis & Weten

07-02-2017

Platform Welzijn Nieuwe Stijl versus Kennis & Weten

Vinden, binden & behouden

Platform Welzijn Nieuwe Stijl begint naast kennis over het sociaal domein verrassend vaak ook over het vinden, binden & behouden van netwerk contacten. Die met precies dezelfde interesse de ontwikkelingen in het sociaal domein volgen. 

Waarom?

Nou gewoon, omdat jullie net als wij een passie hebben voor 100% blije burgers en of klanten. Tegelijkertijd begint het bij het Platform Welzijn Nieuwe Stijl ook met weten. In dit geval, welk resultaat willen jullie uit je bezoek aan het platform halen? En dat is nou precies wat wij hebben gecheckt. Uit antwoorden van sommigen van jullie bleek er een behoefte te zijn om dieper in te gaan op onderwerpen, zoals ‘het ondernemen in het sociaal domein’.

Sociaal Domein

 
Een onderwerp die ons allen bezig houdt, waar we zoekende in zijn, waar we vragen over hebben en waarin we willen verbinden en ontwikkelen. Een onderwerp waar ik al eerder over schreef en waar het belangrijk bij is om op te vallen, te knallen en te verleiden. Dat in een wereld waar vrijwel alle producten of diensten vaak meerdere aanbieders kennen, het belangrijk is dat deze zich goed onderscheiden voor een steeds kritischer klant of consument. Juist om in het oog en het hart van je klant of doelgroep te komen.