Zomerperspectief Sitemap Contact Volg mij op twitter Volg mij op LinkedIn

Hole in One

07-04-2013

Hole in One

In deze gratis workshop op 26 april 2013 krijg je meer informatie om je een Persoonlijk Plan op te stellen, met missie en doelen, een Business Model te maken, wat past er bij je, welke waarde voeg ik toe en hoe verkoop ik dit. Ondernemers opgelet!

"Doelgericht Durven Doen"

Als mens en ondernemer merk ik al een tijdje dat er verandering in de lucht hangt. Meer dan ooit willen mensen een betekenisvol leven leiden en in verbinding staan met elkaar. En meer dan ooit vinden zeker startende ondernemers (0-5 jaar sinds oprichting) het moeilijk om daar vorm aan te geven, want uiteindelijk moet er toch ook brood op de plank komen! Om je echt te kunnen verbinden met je omgeving moet je eerst sterk in je schoenen staan en weten wie je bent en waarvoor je staat. Dat geldt als mens, maar ook als merk. Prive en zakelijk succes komt van binnenuit, altijd!

1+1=3

Danielle Korpadi (www.danig.nl) en ikzelf hebben besloten onder de naam Match in Ondernemen een 2,5 daagse training aan te bieden aan startende ondernemers. Waarom? Vanwege onze overtuiging dat startende ondernemers succesvol zijn door Doelgericht, te Durven Doen en dat in de huidige markt samenwerking een meerwaarde creeert van 1+1=3.

Deelname aan de training levert op:

• Persoonlijk Plan; wat zijn mijn persoonlijke drijfveren, missie en doelen?
• Businessmodel; Hoe creeer ik meerwaarde voor mijn bedrijf?
• Gratis Golfproefles met als doel ervaringsgericht leren focussen, pitchen en (blijven) swingen
• Netwerkmogelijkheden
• Follow up ochtend na 3 maanden

Op 26 april bieden wij geinteresseerden van 9.30-11.30 uur alvast vrijblijvend een voorproefje op deze training. Dus ben jezelf geinteresseerd of ken je in je omgeving startende ondernemers, meld je aan als deelnemer via; d.korpadi@matchinondernemen.nl  en/of e.zomer@matchinondernemen.nl  Aangezien de Golfsport bij uitstek metaforen kent uit het ondernemerschap, zoals bijvoorbeeld pitchen, hebben wij gekozen voor deze prachtige lokatie Golfbaan Naarderbos.