Zomerperspectief Sitemap Contact Volg mij op twitter Volg mij op LinkedIn

Gratis seminar over kostendekkend welzijn in de zorg

03-06-2011

Gratis seminar over kostendekkend welzijn in de zorg

Op 21 juni 2011 gaat Zomerperspectief, renderende oplossingen voor welzijn nieuwe stijl, in samenwerking met Cerein, een welbekende naam in de Nederlandse welzijn & zorgsector voor wat betreft training, coaching en consultancy de boer op met een nieuw product en wel:

“Welzijn zorgt voor Cash Flow als Cash Cow”

Deze aanpak behelst in het kort alle tips en tricks, inzichten & concrete tools om méér efficiency & inkomsten uit uw dagelijkse welzijnsinvesteringen te halen in uw organisatie; zowel op medewerkers- als cliëntniveau.
Om meer inzicht te krijgen in deze aanpak, bieden we nu een gratis seminar aan. Hier kunt u zelf ervaren wat u en uw medewerkers nu precies méér kunnen bereiken met deze bijzondere ‘op-maat’ aanpak zetten we hierin uiteen hoe welzijn als ‘nieuwe’ dienst en brede visie binnen uw organisatie meerdere mogelijkheden biedt om (weer) renderend te worden.

U ziet het; met Zomerperspectief en Cerein kunt u dubbel geld verdienen!

Een gratis inspirerende seminar, een aanpak met meerdere concrete mogelijkheden om welzijn kostendekkend te maken èn 5% korting op een maatwerk aanpak in-company als u aan het einde van het seminar besluit dat wij de Cash Cow voor u kunnen komen melken.

Bron: Correspondentie Zomerperspectief/Cerein