Zomerperspectief Sitemap Contact Volg mij op twitter Volg mij op LinkedIn

Gratis Seminar Kostendekkend Welzijn in de zorg

06-01-2013

Gratis Seminar Kostendekkend Welzijn in de zorg

Op 17 januari 2013 gaat Zomerperspectief, specialist in renderende oplossingen voor welzijn nieuwe stijl, in samenwerking met Cerein, een welbekende naam in de Nederlandse welzijn & zorgsector voor wat betreft training, coaching en consultancy wederom de boer op met:

“Welzijn zorgt voor Cash Flow als Cash Cow”

Deze aanpak behelst in het kort alle tips en tricks, inzichten & concrete tools om méér efficiency & inkomsten uit uw dagelijkse welzijnsinvesteringen te halen in uw organisatie; zowel op medewerkers- als cliëntniveau.
Om meer inzicht te krijgen in deze aanpak, bieden we wederom een gratis seminar aan. Hier kunt u zelf ervaren wat u en uw medewerkers nu precies méér kunnen bereiken met deze bijzondere ‘op-maat’ aanpak zetten we hierin uiteen hoe welzijn als ‘nieuwe’ dienst en brede visie binnen uw organisatie meerdere mogelijkheden biedt om (weer) renderend te worden.

U ziet; met Zomerperspectief en Cerein kunt u dubbel geld verdienen!
Een gratis inspirerend seminar, een aanpak met meerdere concrete mogelijkheden om welzijn kostendekkend te maken èn 5% korting op een maatwerk aanpak in-company als u aan het einde van het seminar besluit dat wij de Cash Cow voor u kunnen komen melken.

 Opgeven via de site van Cerein; http://www.cerein.nl/cursus/seminar-welzijn-zorgt-voor-cash-flow-als-cash-cow