Zomerperspectief Sitemap Contact Volg mij op twitter Volg mij op LinkedIn

Congres Kleinschalig Wonen voor Ouderen

29-06-2012

Congres Kleinschalig Wonen voor Ouderen

Met sprekers over de optimale samenwerking met mantelzorgers en vrijwilligers.

Ook op het congres van Reed Business Event donderdag 27 september in de Reehorst in Ede; Ellen Zomer, Zomerperspectief en freelance project manager en trainer bij Cerein.

Kostendekkend welzijn 
Welzijn als ’nieuwe’ dienst en als missie binnen uw organisatie, met meerdere mogelijkheden om (weer) renderend te worden. Welzijn als Unique Selling Point, welzijn waarmee uw organisatie zich onderscheidt in de markt. Ondernemen in welzijn. De klant gaat steeds vaker kiezen. Vrijwilligers en mantelzorgers gaan dat ook doen! Bent u al een samenwerking aangegaan met uw gemeente, scholen of re-integratiebureaus om andere groepen vrijwilligers te vinden? Is uw kijk op mantelzorg anders ingericht door alle veranderingen in de markt? Zijn er grenzen aan wat zij wel of niet mogen doen? Onderneemt u in het vrijwilligerswerk en mantelzorg? Is dit ook een Unique Selling Point van u?


Kortom: Het is tijd voor andere manier van denken in zorg & welzijn, het is tijd om zorg & welzijn anders in te richten, het is tijd voor een ander perspectief in zorg & welzijn, meer ondernemen met meer lef.